Ali Bajak Jus Akar Kayu

TERIMA KASIH!

Tempahan anda telah kami terima dan akan diproses secepat mungkin. Sebelum tempahan di proses kami akan hubungi tuan dahulu melalui wasap untuk confirmkan detail tuan sebelum pos. Jika ada sebarang pertanyaan sila wasap ke 011-5501 4475


PERHATIAN! Sebelum runner ninjavan hantar barang, mereka akan call tuan dahulu. Pastikan fon sentiasa on dan untuk mengelakkan sebarang masalah, tuan sediakan siap-siap duit untuk dibayar kepada runner Ninjavan mengikut harga pakej yang tuan ambil.

Cara Minum

Minum 1 cawan 30ml yang disertakan sekali dengan Jus Ali Bajak pada waktu PAGI sebelum atau selepas makan dan 1 cawan pada waktu MALAM sebelum tidur. Jika tidak rasa apa-apa atau kurang power, boleh minum 2 cawan pagi dan 2 cawan malam.

P/S: Jus Ali Bajak juga boleh dicampurkan dengan madu asli untuk kurangkan pahit.

Rasa Jus Ali Bajak adalah pahit, tidak la terlalu pahit. Kalau tak pahit bukannya ubat orang kata. Boleh minum disulam dengan air kosong.

Copyright © 2020 Jus Ali Bajak Made With Love In Pendang

error: Content is protected !!

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.